6 juni 2023

Wat dacht je van een leuke NASA ringtone op je mobiel?

De NASA app met vele ringtones. Credit: NASA

De NASA heeft een leuke collectie van allemaal geluidsfragmenten uit de ruimtevaart, met klassiekers zoals de piepjes van de Spoetnik, de kersttoespraak van de Apollo 8, de Apollo 11 landing op de maan, etc… Die fragmenten zijn nu ook als ringtones op je telefoon verkrijgbaar, zowel voor Android telefoons als voor iPhones. Voor de Androids moet je een NASA app downloaden en installeren. Via het menu kan je dan de ringtones in vier categorieën beluisteren en eventueel gebruiken op je mobiel. De categorieën zijn shuttles + ISS, Apollo + Mercury, huidige missies en tenslotte ‘piepjes en bits’. Daarin vindt je onder andere deze leuke fragmenten:

Android (MP3)

STS-1: We’re Going to Dust it Off First STS-7: That Was Definitely an E-ticket! STS-131: Sound of Launch STS-132: Shuttle Gear Drop STS-135: Countdown to Launch STS-135: Launch Commentary STS-135: Landing Commander Comments STS-135: Landing Comments

Iphone (M4R)

STS-1: We’re Going to Dust it Off First STS-7: That Was Definitely an E-ticket! STS-131: Sound of Launch STS-132: Shuttle Gear Drop STS-135: Countdown to Launch STS-135: Launch Commentary STS-135: Landing Commander comments STS-135: Landing Comments

Leuke ringtones, nietwaar? Kortom, vlug naar NASA’s sounds & ringtones. De tip voor deze Astroblog kwam van lezer Ralf. Thanx Ralf!

 

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: