23 oktober 2020

Hatsekidééé: Deep Sky Video’s!

Soms denk je wel eens bij jezelf ‘goh, dat ze daar nou niet eerder mee zijn begonnen?’ Zoals het idee om een videoserie te starten die gaat over Deep Sky waarnemingen ((Eh… even voor de non-deep sky-ologen onder de Astroblog-lezers: deep sky wil zeggen het waarnemen van

Comments

  1. Leuk. Een hele docu-serie of zo iets?

  2. Geen idee. Of ze gaan afzonderlijke objecten bespreken, of bepaalde soorten objecten of hóe je deep sky objecten moet waarnemen. Of nog beter: alle drie. Die Sixty Symbols video is ook erg gevarieerd, ik heb daar menig Astroblog aan gewijd.

  3. En hun eerste video (over M1) staat online! 🙂

  4. Cockie, thanx voor de tip. Hier is die film over de Krabnevel:

    http://youtu.be/lBfCQt6TTms

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: