27 oktober 2020

AstroFest 2012, we komen d’r aan!

Treinkaartjes voor AstroFest 2012

Op 10 en 11 februari 2012 wordt in de Kensington Conference Hall in Londen het jaarlijks terugkerende AstroFest gehouden, een grootscheeps evenement van lezingen, markt en tentoonstelling op het gebied van sterrenkunde. Ze kunnen daar in Londen alvast hun borst nat maken, want Wim Bijl, Jan Brandt en ik zijn van plan AstroFest te bezoeken en dat te combineren met een paar leuke tripjes in en rond Londen. Wij hebben eerder al een poging gedaan om richting AstroFest af te reizen, maar die poging strandde februari 2009 op Rotterdam Airport, waar we na een uur of wat taxi

Comments

  1. Jan Brandt zegt

    Hear..hear..!!!!!!!

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: