6 december 2023

Wat is er allemaal te zien in januari 2012?

Een nieuw jaar voor de boeg, 2012. Nieuwe ronde, nieuwe kansen, zullen we maar zeggen. Hier weer de maandelijkse video, waarin je kan zien wat er allemaal voor interessants staat te gebeuren. Dit keer over de maand januari 2012, de eerste van het nieuwe jaar. Daarin o.a. aandacht voor de planeten Jupiter en Venus (’s avonds) en Mars en Saturnus (’s ochtends). Ook wordt gekeken naar enkele sterrenbeelden, zoals Voerman en Stier, met enkele interessante objecten daarin, zoals de dubbelster Capella, hoofdster van Voerman, en de bekende sterrenhoop de Pleiaden (Het Zevengesternte). Ook aandacht voor de meteorenzwerm van de Bo

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d