3 december 2023

Kijk nou eens wie ik vandaag tegenkwam in het tuincentrum

Einstein in ’t tuincentrum

Ik moest vanmiddag even in het tuincentrum zijn, kadootje kopen voor ********* die ik met sinterklaassurprises getrokken heb. Dat was De Staartploeg op de Stevensweg in Dordrecht, die ik van harte kan aanbevelen, maar dit even terzijde. Afijn, ik was aan het afrekenen voor dat natuurlijk weer veel te dure kado en wie zie ik daar bij de kassa staan? Yep, Albert Einstein. Een prachtige buste van één der grootste geesten die ooit op deze aardkloot rondgehobbeld heeft, een beeld dat in menig tuin niet zou misstaan. Meestal zie je in tuinen gipse afdruksels van Griekse mythische figuren, Adonis met een druiventros, Cupido met pijl en boog, of van die afgezaagde kabouters. Maar Albert Einstein in je tuin, wow dat zou er een extra dimensie aan geven, toch? Wat, hebben jullie toch liever Cupido of zo’n stomme kabouter in je tuin? Zucht, stelletje cultuurbarbaren. Eh sorry… natuurbarbaren.

 

Share

Comments

  1. maes walter zegt

    was dit beeld te koop?

  2. Maes, ik zou het niet weten. Misschien handig even contact met dat tuincentrum op te nemen, De Staartploeg in Dordrecht.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: