24 juni 2024

De laatste Astroblog van 2011: een video-terugblik van 2011 door de NASA

Ik ga straks oliebollen bakken, dus daar ben ik wel een paar uurtjes mee bezig. Tijd dus voor een snelle en allerlaatste Astroblog, met daarin een video waarin de NASA terugblikt op de hoogtepunten van dit jaar.

Iedereen de beste wensen voor 2012!

Bron: Universe Today.

Share

Comments

 1. andere arie zegt

  Beste mede-astrobloggers,

  Multatuli zei ooit: "van de maan af gezien, zijn we allen even groot" en Jules Deelder dichtte ooit onder de titel 'Heelal': 'hoe verder je keek, hoe groter het leek'. De foto van 17 augustus jl, zegt – voor wie wil zien – genoeg (Messenger neemt Aarde en Maan op de korrel – http://www.astroblogs.nl/wp-content/uploads/2010/….
  Nu zijn er maar weinig mensen op de maan – laat staan Mercurius – geweest, maar via blogs als deze krijg je als aardmensch toch een aardig beeld van hoe we er vanaf een afstand uitzien.

  Veel verschil tussen kleuren en religies zie ik dan niet, eigenlijk.

  Dit blog is voor mij een aangenaam relativerend begin van iedere dag. Des morgen start je op met APOD (http://www.apod.nl/) en dan astroblogs. Daarna de kranten. Dat werkt bijzonder relativerend, kan ik u melden.

  Ik wens alle astrobloggers een voorspoedig 2012, en in het bijzonder de 'voornaamstebijdragers' Adrianus, Jan, Olaf en André veel succes met het voortzetten van een uiterst lezenswaardig blog over dingen die ertoe doen, als je maar de moeite neemt om regelmatig des avonds omhoog te kijken.

 2. Beste Arie, bedankt voor je reactie. Leuk om te lezen hoe je de Astroblogs waardeert. Ook jij de allerbeste wensen voor 2012.

Speak Your Mind

*