1 maart 2024

2011, een goed jaar voor de Astroblogs

2011 is afgesloten en we kunnen terugkijken op een geslaagd jaar. Niet alleen werd het team van Astrobloggers uitgebreid met twee leden, te weten Olaf van Kooten en André van der Hoeven, maar ook wisten steeds meer bezoekers de Astroblogs te vinden. Ik gebruik voor de statistieken de WordPress-plugin Jetpack en die wist het volgende rijtje aan bezoekersgegevens uit te spugen:

Vooral de maand december was flink bezocht, want die maand kon de Astroblogs voor het eerst meer dan 50.000 bezoekers per maand tellen – sterker nog, de teller stond op ruim 61.000. M’n voornemen voor 2012 is om te trachten de bezoekers wat meer ‘mee te laten doen’, dus meer interactie met ze. Hebben jullie soms ideeën om dat voor elkaar te krijgen, laat het dan even weten.

Share

Speak Your Mind

*