5 december 2023

Video: Mark Rutte spreekt met André Kuipers

Minister-president Mark Rutte heeft vanmiddag samen met studenten van de TU Delft via een live videoverbinding met astronaut André Kuipers gesproken. De videoverbinding met het internationale ruimtestation ISS vond plaats op de faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek van de TU Delft. André Kuipers is sinds 21 december voor ruim vijf maanden in de ruimte om te wonen en werken in het internationale ruimtestation ISS. Rutte liet weten trots te zijn op de Nederlandse astronaut. ‘Een bijzondere, talentvolle man. Hij is goed in zijn vak en heeft er lol in om daarover te vertellen.’ Voor degenen die het gemist hebben – including myself – hier de beelden van het gesprek van Rutte, de studenten en Kuipers:

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d