6 december 2023

Drie avonden lang “kijkbuis-sterrenkunde” op de BBC

Stargazing live op de BBC

Voor diegene die het interesseert, maar volgende week maandag, dinsdag en zelfs woensdagavond kan een (al dan niet gedwongen) avondje achter de kijkbuis of zo U wilt de kwelbuis zeker niet meer stuk, omdat de BBC dan weer groots uitpakt met

Share

Comments

  1. In Engeland worden die dagen overal voor het publiek observatoria opengesteld, om ze kennis te laten maken met de objecten die aan de hemel te zien zijn. Vergelijkbaar dus met onze eigen Nationale Sterrenkijkdagen. Wij hebben alleen die link met de televisie niet en dat is jammer. Ook hier zouden we veel maar aandacht kunnen schenken aan de sterrenkijkdagen, zeker nou er daarboven met enige regelmaat een Nederlandse astronaut overvliegt, naar wie we kunnen zwaaien.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d