25 mei 2024

Reacties

Credit: Slightly Different/Pixabay.

Over de plugins waarmee de reacties van lezers op Astroblogs worden geregeld heb ik al regelmatig lopen klagen. Vaak kreeg ik te horen dat reacties niet zichtbaar waren, zowel voor auteurs van de Astroblogs, als voor ingelogde lezers. Niet leuk als je een reactie geeft en vervolgens is ‘ie niet zichtbaar. Kortgeleden heb ik Intense Debate geïnstalleerd, een plugin van Automattic, de producent van WordPress. Zou toch goed moeten zijn, zou je zeggen, want deze site draait onder WordPress. Maar ook dat pakte niet goed uit, want behalve dat van de ruim 8000 reacties die de afgelopen jaren zijn ingediend er maar 3000 werden herkend, merkte ik dat ook nu nog reacties soms onzichtbaar waren. Kortom, exit Intense Debate en opnieuw op zoek naar een nieuwe plugin. Ik heb er nu eentje geïnstalleerd – Better WordPress Comments – en ik hoop dat die beter werkt. Voordeel van deze plugin is dat de reacties ook op een pagina kunnen worden gezet en dat je met knoppen onderaan die pagina naar oudere reacties kunt wandelen. Vandaar dat per vandaag de reacties ook op deze pagina te zien zijn.

Share

Comments

  1. We zijn niet te beroerd om het even te testen… 😉

  2. En het werkt! 🙂

  3. Hip hip Huray! Altijd handig, zulke testpiloten.

Speak Your Mind

*