29 november 2023

Daar zijn ze weer: Jupiter, Maan en Venus

Ik had ze vorige maand al een keertje gefotografeerd, toen tezamen met het ISS: Jupiter, de Maan en Venus. Ik wilde vanavond een hapje eten klaarmaken – voor de geïnteresseerden: kip tandoori met gele rijst en roerbakgroente – toen ik even naar buiten keek en zag dat het behoorlijk helder was. En wat straalde daar aan de hemel: opnieuw het trio Jupiter, Maan en Venus. 🙂 Snel m’n Olympus E500 DSLR gepakt en bovenstaand plaatje geschoten, 15 seconden belicht. Links staat Juup, dan de Maan en dan Venus.

Share

Comments

  1. Gisteravond zag ik inderdaad die maan waar zitten 2 planeten !! het is mooi om dit zien.:-)

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: