22 mei 2019

Terug van Astrofest


Zo, ik ben weer terug van een weekendje Astrofest – dat afgelopen vrijdag en zaterdag werd gehouden in het Kensington Conference Center in Londen. De vrijdag gebruikten Jan Brandt, Wim Bijl en ik om per trein richting Londen af te reizen en afgezien intercity’s die uitvielen, aansluitingen met de Eurostar die we daardoor misten en steenkoude coup

Reacties

 1. Arie, er komen geen filmpjes! Just so you know. 😉 Bedankt voor 't leuke weekend.

 2. Bedankt, jij ook bedankt voor alles dit weekend. Geen video's? OK, dan doen we het toch gewoon met onze herinnering, da's misschien nog wel beter. 🙂 Hanny, alles goed gegaan met de terugvlucht?

 3. Yup. En uiteindelijk wel. Oxford? 🙂

 4. Oxford is toch ergens in april, nietwaar? Lijkt mij erg leuk, maar ik kan niets beloven. Ergens in mei gaan we ook nog een weekje naar vrienden in Frankrijk. We houden contact hierover.

 5. Laatste weekend van April ja; more on the forum. 😉 See you!

 6. Jan Brandt zegt

  Goedemorgen allemaal. Uw volledig versleten emo-zombi is ook weer terug in het land der levenden. …was gisteravond toen ik thuis kwam "van alles en nog wat ( op het net)" van plan maar ben uiteindelijk, na het voederden van de kat, "heel dramatisch" op de bank in slaap gevallen….zucht. Een weekendje galaxyzoo is zoiets als een hele (te?) hete sauna voor de ziel……buitenaards "gezellig" maar wel..eh…(voor uw nedrig scribent althans) "emotionele topsport"…………….hmmmm, Oxford in april??….dan heb ik nog een paar maandjezz om weer in training te gaan..ha…ha..!!!

 7. Hoi Arie. Jan en Wim. Mooi dat het zo'n geslaagd weekend is geworden, ondanks de moeizame start. Had er best bij willen zijn, maar de molentocht hier had ik ook niet willen missen.

  Wanneer is het volgend jaar? Dan boek ik vast een hotelkamer in Leeuwarden, ha ha.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: