3 maart 2024

Terug van Astrofest

Credit: Astrofest

Vanmiddag ga ik met co-astroblogger Jan Brandt en Wim Bijl naar Londen, om daar dit weekend samen met onze Engelse vriend Jonathan Hall het jaarlijkse Astrofest bij te wonen. Wij zullen de zaterdagochtend-sessie van lezingen gaan bijwonen en die ziet er als volgt uit:

Ik hoop vanuit Londen nog wat verslag te kunnen doen van onze belevenissen aldaar, maar of dat allemaal gaat lukken weet ik niet. Ik heb enkele Astroblogjes voorgeprogrammeerd met wat leuke video’s, maar verder is het allemaal opgedroogd dit weekend. Zondag einde van de dag weer thuis.

Share

Comments

 1. Arie, er komen geen filmpjes! Just so you know. 😉 Bedankt voor 't leuke weekend.

 2. Bedankt, jij ook bedankt voor alles dit weekend. Geen video's? OK, dan doen we het toch gewoon met onze herinnering, da's misschien nog wel beter. 🙂 Hanny, alles goed gegaan met de terugvlucht?

 3. Yup. En uiteindelijk wel. Oxford? 🙂

 4. Oxford is toch ergens in april, nietwaar? Lijkt mij erg leuk, maar ik kan niets beloven. Ergens in mei gaan we ook nog een weekje naar vrienden in Frankrijk. We houden contact hierover.

 5. Laatste weekend van April ja; more on the forum. 😉 See you!

 6. Jan Brandt zegt

  Goedemorgen allemaal. Uw volledig versleten emo-zombi is ook weer terug in het land der levenden. …was gisteravond toen ik thuis kwam "van alles en nog wat ( op het net)" van plan maar ben uiteindelijk, na het voederden van de kat, "heel dramatisch" op de bank in slaap gevallen….zucht. Een weekendje galaxyzoo is zoiets als een hele (te?) hete sauna voor de ziel……buitenaards "gezellig" maar wel..eh…(voor uw nedrig scribent althans) "emotionele topsport"…………….hmmmm, Oxford in april??….dan heb ik nog een paar maandjezz om weer in training te gaan..ha…ha..!!!

 7. Hoi Arie. Jan en Wim. Mooi dat het zo'n geslaagd weekend is geworden, ondanks de moeizame start. Had er best bij willen zijn, maar de molentocht hier had ik ook niet willen missen.

  Wanneer is het volgend jaar? Dan boek ik vast een hotelkamer in Leeuwarden, ha ha.

Speak Your Mind

*