25 augustus 2019

Hoe zit dat nou met Simon Singh en Katie Melua?


Afgelopen zaterdag was Simon Singh – bekend auteur van wetenschappelijke boeken en journalist – op de AstroFest 2012 in Londen om daar een lezing te houden over de “de Big Bang voor beginners”, een onderwerp waar hij onlangs ook een boek over heeft geschreven. Het was een boeiende en humoristische lezing, waarin hij onder andere vakkundig een augurk wist te elektrocuteren. Ook had hij het over z’n ‘aanvaring’ ooit met zangeres Katie Melua, die in 2005 bekendheid kreeg met het lied Nine Million Bicycles. Datzelfde jaar schreef Singh er al een artikel over, waarin hij korte metten maakt met de tekst van het nummer. In het lied komt de volgende tekst voor:

We are 12 billion light-years from

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.