15 augustus 2020

Wekker zetten en live de lancering van ATV-3 volgen!

ATV-3 Edoardo Amaldi klaar in de startblokken

ESA’s derde Automated Transfer Vehicle, Edoardo Amaldi, begint vrijdag 23 maart aan zijn reis naar het internationale ruimtestation ISS. ATV-3 wordt de ruimte in gebracht met een Ariane 5-raket vanaf de ruimtehaven in Kourou, Frans-Guyana. De lancering is gepland voor 05.34 uur. Streaming begint rond 05.00 uur – wekker zetten! De ATV is een onbemand ruimteschip, dat gebruikt wordt om het internationale ruimtestation ISS van een karrevracht aan nuttige lading te voorzien, zeven ton maximaal. Als die lading is overgebracht koppelt de ATV na verloop van tijd weer af

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.