24 september 2018

Asgrauwe schijnsel

Asgrauwe schijnsel 25 Maart 2012

E

Reacties

  1. Jan, even een vraag naar aanleiding van je foto. Onderaan zie je het verlichtte deel van de maansikkel. Je ziet af en toe van die uitlopers, met name die twee die je rechts van het midden ziet en die een soort van baai vormen. Rechts van die uitlopers is een krater te zien. Zijn die uitlopers echt of zijn het artefacten?

  2. Prachtige foto, Jurgen! Je ziet heel mooi de ‘zeeën’ op de donkere zijde van de maan. En niet te vergeten de krater Tycho. Jij hebt dezelfde twee uitlopers als Jan heeft gefotografeerd, dus kennelijk zijn het geen artefacten, maar daadwerkelijke fysieke verschijnselen op de maan. Vast hogere gedeelten.

  3. Jurgen Kobierczynski zegt:

    Ik heb gisteren ook de maan getrokken, veel hangt af van de kwaliteit van de lucht en gisteren was het een top dag!

    http://www.flickr.com/photos/jurgenk2/7015360625/

  4. Jan Brandt zegt:

    He Arie….je weet het toch….bij mij is het altijd "What you see is what you (don't wanna) get (because it's always to much)"…ha..ha..!!!

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.