24 juni 2024

Venus en de Maan stelen de show vanavond


Jupiter stond er vanavond een beetje verloren bij, zo’n stukje onder het tweetal dat schitterend aan de hemel stond te wezen: Venus en de maansikkel. Heel Nederland zal zich er inmiddels wel aan vergaapt hebben en terecht. Ik heb even wat ingezoomd op het duo en kreeg bovenstaande foto tevoorschijn. Wat moet je d’r nog meer van zeggen, niets toch?

Share

Comments

  1. Mooie foto.

    Net als zovelen heb ik er ook een fotootje van gemaakt. Maar de jouwe is mooier.

  2. Jan Brandt zegt

    Mooi plaatje, Arie…….Ik wist niet dat je "het"…de edele kunst der astrofotografie….(voor een theoreticus) zoveel in je had!!!!

  3. Bloos bloos bloos. Thanx allemaal. De foto is ook tig maal doorgetwitterd. Er waren gisteren veel meer bezoekers op de Astroblogs – in totaal ruim 3700 – door Venus, Jupiter en de Maan.Typ maar eens in Google "Venus Jupiter Maan" en kijk wat er bovenaan staat. 😀

Speak Your Mind

*