23 september 2023

Dromen van een zonnekijker -> time-lapse film

Wat doe je als je tijdens een starparty een aantal uur een Lunt 60 mag uitproberen? Genieten….

Afgelopen weekend had ik de kans om los te gaan met de Lunt van Robtics en oh wat is die mooi… Na een tijdje visueel genieten besloot ik om een time-lapse van een zonnevlam te maken. Zo’n 2,5 uur lang heb ik elke minuut een opname gemaakt en die vervolgens met behulp van Dave’s video stabilizer (fantastisch programma!) als time-lapse samengevoegd. Na samenvoegen blijkt er gewoon een ‘zonnetornado’ op te zien. Ik ben verkocht, Robtics bedankt… 🙂 Jullie hebben zojuist een potentiele koper in de toekomst aan je lijst toegevoegd….

Share

Comments

  1. Wowie André, fantastisch om die zonnevlam te zien. Wel jammer dat als ik 'm probeer te zien op mijn mobieltje dat ik dan een melding krijg dat 'ie niet bekeken kan worden. Iets in de trend van "Aw shucks, this video can's be played with you're current setup". Vimeo is wat dat betreft minder flexibel dan YouTube. Maar ach, zo'n vlam vlamt gewoon van je scherm af op een laptop.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: