10 juli 2020

To boldly cut pizza where no man has cut before!

De Star Trek PizzaCutter

Ik zat gisteren even op de website van Space.com, toen er zo’n popup-scherm tevoorschijn kwam met reclame. Vervelend als dat gebeurt, maar ach d’r zit een uit-knop op, nietwaar? Maar dit was wel een leuke reclame, zo bleek, namelijk voor een pizzasnijder in de vorm van het beroemde ruimteschip

Comments

  1. Leuk hebbedingetje dacht ik tot halverwege de reclame, maar als ik aan eind van die reclame die 2 mannen doorgezakt met dikke buiken om de bank zie hangen, wil ik mezelf daar niet mee indentificeren en wil ik die pizzacutter opeens ook niet meer hebben.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: