19 juni 2024

To boldly cut pizza where no man has cut before!

De Star Trek PizzaCutter

Ik zat gisteren even op de website van Space.com, toen er zo’n popup-scherm tevoorschijn kwam met reclame. Vervelend als dat gebeurt, maar ach d’r zit een uit-knop op, nietwaar? Maar dit was wel een leuke reclame, zo bleek, namelijk voor een pizzasnijder in de vorm van het beroemde ruimteschip NCC-1701 Enterprise uit Star Trek. Ik dacht eerst nog dat dit een zogenaamde 2-aprilgrap was, maar een beetje rondsurfen leerde dat dat niet zo was en dat je wel degelijk pizzasnijders hebt in de vorm van de Enterprise! Onder andere te koop bij ThinkGeek. Met zo’n 4″ Laser Etched Stainless steel blade with solid zinc-alloy chromium plated body ga je met Warp 6 dwars door je pizza heen. 😀 Oh ja, hier nog een video over dit hebbeding, dat je voor een zacht prijsje van $ 29,99 mag hebben. Hoeveel Federation Credits is dat?

Share

Comments

  1. Leuk hebbedingetje dacht ik tot halverwege de reclame, maar als ik aan eind van die reclame die 2 mannen doorgezakt met dikke buiken om de bank zie hangen, wil ik mezelf daar niet mee indentificeren en wil ik die pizzacutter opeens ook niet meer hebben.

Speak Your Mind

*