26 oktober 2020

Wat doet nou een eend op 36 km hoogte?

[caption id=”attachment_27771″ align=”alignleft” width=”200″ caption=”Hier zie je de kop van eend Camilla, m

Comments

  1. Jan Brandt zegt

    Aha…eindelijk gerechtigheid….eerst vorige week nog een artikeltje in een serieus (duits) autoblad gezien onder eenden-ogen gehad waarin te lezen viel dat de afgelopen drie jaar ons nedrig 2cv’tje de sterkst in waarde stijgende automobiel is als het gaat om “een goede belegging”….ofwel tegenwoordig een hele lange eendenneus naar al die “armoedszaaiers” in hun met bling bling, leer en (veel te veel!!) paardekrachten overgoten duits, japans danwel engels luxe-blik……………..en nu weer blijkt een “Eend” DE manier om “het echt hogerop te zoeken”…….ga mijn wagenpark meteen aanmelden bij de NASA….to boldly go where no Duck has gone before..ha..ha..!!

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: