13 juli 2020

Dinsdag live Video contact met André Kuipers bij NEMO

Andre Kuipers in de Cupola van het ISS

Dinsdag 24 april is het zover. Schoolkinderen doen op aarde precies dezelfde proeven als Andr

Comments

  1. Jay de Raaf zegt

    Daar was ik bij ik zat in de klas van één van de winnaars, ik zit namelijk op basisschool De Driemaster in Hoek Van Holland. ik vond het contact echt GEWELDIG!!! maar een paar nadelen waren dat het daar in die zaal van NEMO heel heet was en het was jammer dat het contact zo kort was. verder was het contact en ook de verdere dag in NEMO geweldig, ik zou er graag nog eens heen willen.
    maar we gaan in mei nog naar het ruimtevaartmuseum in Lelystad voor het radiocontact met André.
    Dus André ik zie of beter gezegd ik hoor je daar…;)

  2. Jay, hardstikke leuk dat jij er ook bij was. En ik kan je inderdaad aanbevelen een keer naar Nemo te gaan, da’s inderdaad een leuke ervaring.

  3. Ook wij waren erbij van Penta Scala uit Spijkenisse. Onze leerlingen mochten de basisschoolleerlingen begeleiden bij de experimenten. Een onwijs leuke en bijzondere ervaring weer. (het radiocontact bij missie 1 hadden wij gewonnen, dus heel bijzonder om het nog een keer mee te maken)

  4. Leuk om te lezen hoe de kinderen in Nederland mee leven met André’s vlucht. Ik denk dat wat de kinderen betreft André nog wel een jaartje boven in het ISS mag blijven. 🙂

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: