23 oktober 2019

Magnifiek: vergroot en verklein het heelal

We hadden al twee versies van de interactieve flashanimatie Scale of the Universedeel 1 en deel 2 – waarmee je het heelal op alle schalen van groot tot klein kan bekijken. Maar nou is daar een nieuwe manier verschenen om een goede indruk te krijgen van het heelal, van het allergrootste tot het allerkleinste: Magnifying the Universe. Ook deze is interactief, dus door de lezer te bedienen. Net als Scale of the Universe is Magnifying the Universe een grandioze manier om te ervaren hoe groot

Comments

  1. Prachtige interactieve presentatie, en dan ook nog met een vleugje humor…

    Earth — You Live Here
    Venus — Woman are from here

    Geniaal.

  2. Hihi, het was mij nog niet opgevallen. 🙂

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: