3 december 2023

Galaxy Zoo bijeenkomst in Oxford

Galaxy zoo oprichter Chris Lintott in actie

Toegegeven een beetje aan de late kant want het is nu alweer een week later, maar toch nog

Share

Comments

  1. Jan, leuk om je relaas te lezen van een tripje naar Oxford. Ik hoop er de volgende keer bij zo’n GZ-meeting weer bij te kunnen zijn. Hopelijk is dat de bijeenkomst in Bath, welke Jonathan hoopt te kunnen organiseren in het William Herschel Museum. Eén correctie op je verhaal: de Galaxy Zoo is tien jaar geleden bedacht, niet een jaar geleden.

  2. Eh….ik heb toch 10 jaar geleden neergeschreven???…..zie tweede zin van de 2e alinea…..ofwel, waar heb ik dan één jaar abusivelijk neergetikt want dat zie ik dan weer effe niet…………niet dat het zoveel uitmaakt maar strakkies ga ik nog aan m’n verstandelijke vermogens twijfelen…en dat willen we toch niet hebben..ha..ha..!
    Oh…enne…Jonathan heeft “in de kroeg” al het eerste contact gelegd met Chris Lintott over “iets galaxy zoo-achtigs” in de nabije danwel verre toekomst. Nou ja…..we zien wel weer hoe dat gaat uitpakken. Ah…ik zie nu trouwens net waar ik inderdaad een jaar hebt geschreven inplaats van 10….een stukkie verderop in de tekst….oupsie daisies,a slip of the pen, as they say.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.