13 augustus 2020

Finale Nederlandse Sterrenkunde Olympiade 2012 in Leiden

Binnenkort de finale van de zesde Nederlandse Sterrenkunde Olympiade

Komende week vindt de finale plaats van de zesde Nederlandse Sterrenkunde Olympiade. Dertien finalisten, geselecteerd op basis van hun resultaten in de voorronde, komen van 5 tot en met 7 juni naar Leiden om te strijden om de hoofdprijs, een waarneemreis naar de Roque de los Muchachos sterrenwacht op het Canarische eiland La Palma. Bovendien wint de school van de beste finalist een 70 mm telescoop. De Nederlandse Sterrenkunde Olympiade is een jaarlijkse wedstrijd voor middelbare scholieren uit de bovenbouw van het VWO die ge

Comments

  1. Een leerling van mij was door naar de finale. Helaas was de romereis voor eindexamenleerlingen ook deze week en kon hij er dus niet bij zijn. Balen…

  2. Da’s inderdaad pech. Je hebt knappe koppen in jouw klas, want een andere leerling had ook al die wedstrijd van de ESO gewonnen met die poster van een veranderlijke ster. Je weet ze allemaal goed te inspireren.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: