4 juli 2020

Snif snif, het had zo mooi kunnen zijn


Vanochtend vroeg om 04.45 uur ging de wekker af. Een kleine drie kwartier later zou de zon opkomen en zouden we in Nederland getuige kunnen zijn van de zeer zeldzame Venusovergang, een gebeurtenis waarvan de volgende pas in 2125 in Nederland zichtbaar is. Yep, we zouden er getuige van k

Comments

 1. Jan Heuser zegt
 2. Het was toch gezellig hoor en lekker vroeg op m’n werk!

 3. Het is wat Johan Cruyff ook al zei: ieder nadeel heb z’n voordeel. 😀

 4. Jan Brandt zegt

  Jullie “die-hards”??? “die-dumbo’s” zal je bedoelen!!! Ik zag net de foto’s…”als verzopen lemmingen, ergens op een dijkie in een triest grijzen hollanschen polder, wachtend in de eeuwige regen op wat voorspelbaar NIET komen gaat”……ach..ach….ach…

  • Vandaag open dag bij de NVWA. Wij deden mee met de zon als thema (diepe zucht) Koepeltje open – koepeltje dicht, heliostaat open – heliostaat dicht, boekjes naar buiten – boekjes naar binnen… Geen zon gezien :(( Diehard zijn begint flink te vervelen. Snif, snif, ik denk dat ik maar watje word…

 5. Jan Brandt zegt

  Goed zo, Ans…zo kennen we je weer….sterrenkunde is slechts SOMS een hele leuke hobby…ha..ha…
  MAAR… als alles wel (soms) helemaal goed gaat, met dank aan de afdeling locale meteorologie van Moeder Natuur…..DAN…is het echt de MOOISTE bezigheid in ons ganzer fraaien universum!!!

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.