1 oktober 2020

Focus op: sterrenstelsel M100

Dit artikel komt niet van Adrianus V, maar is geschreven door Paulus B, collega astronoom en oude bekende van Adrianus, al

Comments

  1. Paul, quelle sûrprise! Hardstikke leuk, deze Astroblog van jou. En gelijk met een mooie foto van M100, omringd door een zwerm andere sterrenstelsels.

  2. Mooi! Zo weinig belichten en dan zo’n resultaat. Misschien moet ik toch ook eens meegaan op Astrovacance. En wat fijn dat je ze zo laat pas toont, want zo kunnen we de zomer door blijven genieten van mooie astrofoto’s.

  3. Jan Brandt zegt

    Ach nou zie ik het…nog wat restjes astrovacance…Mijn eerste vluchtige reactie was..”hoe krijgt ie dat nou voor mekaar met die ranzige astronomisch grijze nachten”…Maarre duidelijk een typisch en dito oogstrelend gevalletje van “wie veel schiet en wat bewaard heeft wat!!!”. Oh..enne…ook namens “oudgediende mij”..welkom bij “de club”…..We want more!!!

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: