1 oktober 2020

De Melkweg

Terwijl

Comments

  1. Dit had ik nou gehoopt in Brazilië te kunnen zien. De plek waar ik zat – Natal – ligt een stukje onder Suriname, dus qua sterrenhemel ongeveer hetzelfde als wat jij zag. Het was alleen beroerd met de lichtvervuiling, het was een grote halogeenlampenzee. Zucht… Ik heb trouwens al eens een foto laten zien van jouw ‘Suriname-expeditie’: https://www.astroblogs.nl/2011/09/04/wil-je-omega-centauri-fotograferen-krijg-je-dit-te-zien/

  2. Tis toch geweldig mooi dat je dat zo kunt zien als je naar boven kijkt.

  3. Circinus galaxy? Ook weer een schitterende foto! En de schorpioen die er niet helemaal opstaat; alleen missen we nu een stukje van de kop ipv – zoals gebruikelijk – de staart. Nu ik dit stukje Melkweg sinds april ken vind ik het ook leuk op deze manier even verder “over het randje” te kunnen kijken om te zien wat daar allemaal nog meer is. In de Provence was die al schitterend, maar inderdaad niet te vergelijken met dit. Wauw!
    En oh ja, deze keer niet anoniem;)

  4. En nou nog even afwachten wat dat mystery object is. Ik ben benieuwd.

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: