21 maart 2019

Video: Curiosity’s afdaling en landing in HD-kwaliteit

Ja ja, ik weet het, de berichtgeving over Marsrover Curiosity zal sommigen misschien behoorlijk de keel uithangen. Maar ach, so be it. En als je dan nog eens een video in de aanbieding hebt die de afdaling van de Curiosity en de daaropvolgende landing in HD-kwaliteit in beeld brengen dan kan je dat natuurlijk niet achterwege laten, daar m

Reacties

 1. Mardi http://Mardi zegt

  Mogelijk een beetje late reactie, maar bij deze heb ik mijn avatar aangepast
  het zijnde de camera (MARs Descent Image) die mijn (voor) naam draagt,
  die de spectaculaire beelden van de Curiosity landing in beeld bracht,
  intussen al weer bijna twee jaar geleden.
  Echt een geweldig stukje landingstechniek waar ik mij adem bij in hield.
  Kan iemand blijven leven door zeven minuten niet te ademen?
  Ja dus, zelf ondervonden 🙂

 2. Monique http://Monique zegt

  Mmm, ik vond je raketje leuker Mardi 😀 (avatar)

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: