21 maart 2019

Uit den ouden doosch: Neil Armstrong’s historische maanlanding op video

Het kon natuurlijk niet uitblijven: na het overlijden van Neil Armstrong zie je overal weer die films opduiken van de historische vlucht van de Apollo 11, die leidde tot de landing op de maan op 20 juli 1969. Zoals deze van de eerste stappen op de maan – “it’s one small step for men” … je weet wel.

En deze over de afdaling met de maanlander de Eagle, een

Reacties

  1. http://Jan%20Brandt zegt

    Yep….die serie, “Testpilot” geheten als ik mij niet vergis, die Neil Armstrong himself dus bij grote uitzondering presenteerde ging uiteraard over de geschiedenis van de luchtvaart…………..ooit lang geleden (15 jaar of meer?) uitgezonden op de nederlandse televisie en door mij allemaal ijverig opgenomen op video “voor later”…..en nu maar hopen dat die stoffige banden nog beetje intact zijn!

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: