14 juli 2024

Woehaha, nog een paar BBC Horizon video’s!

Naar aanleiding van m’n blog over de uitzending van BBC Horizon over de Marsrover Curiosity ben ik even verder gaan struinen op YouTube en ik kom daar nog meer volledige uitzendingen tegen! Of ik heb mij gigantisch vergist in de openheid van de directie van de BBC of ze hebben gekozen voor volledige openbaarheid van de stukken, maar hoe het ook zij, hier zijn enkele van die beschikbare uitzendingen:

Hoe groot is het heelal:

Hoe klein is het heelal:

En nog een paar links naar andere uitzendingen:

Mensen, tot over een paar dagen. Héél veel kijkplezier! 😀 Eh… by the way, als jullie nog meer linkjes hebben naar andere uitzendingen moet je die maar even doorgeven. Ik heb alleen gezocht op ‘BBC Horizon 2012’ en kwam bovenstaande oogst tegen.

Share

Comments

  1. Ido van Verseveld zegt

    Of neem een usenet account.

  2. Tsja, als je al die video’s op je harde schijf wil hebben is dat een uitkomst. Maar kijken op YouTube vind ik zelf toch een stuk makkelijker.

Speak Your Mind

*