24 september 2023

Brits in spaaaaace deel II en… hoppa direct maar deel III

Om te vieren dat de Britse wetenschap al vijftig jaar mee doet met diverse missies in de ruimte heeft Ben Gilliland van CosmOnline een aantal schitterende infografieken gemaakt, waarmee de bijdrage wordt gevisualiseerd, die de Britten hebben geleverd aan die vele missies. Op 3 september j.l. liet ik jullie de eerste infografieken zien. Vandaag het vervolg, deel II en gelijk maar deel III, elk weer uit twee aparte infografieken bestaand. In deel II zie je hoe diverse missies onze eigen aarde bestuderen, deel III gaat over toekomstige missies met Brits bloed erin. Nou, wat wil je nog meer? Uitprinten en boven je bed hangen!

Credit: Ben Gilliland/CosmOnlineBron: CosmOnline voor deel II en deel III

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: