20 mei 2024

Een foto-impressie van SpaceUp Europe in Genk

spaceup (credit: Camilla SDO)


[Modus English off] [ Modus Nederlands aan]
Afgelopen weekend werd in Genk in België de allereerste SpaceUp onconferentie in Europa gehouden. Aan de overkant van de Grote Plas – de VS dus – waren ze daar al in 2010 mee gestart en hier was het dus 22 en 23 september zo ver. En als ik het weekend in één woord mag samenvatten dan is dat: geweldig!  De organisatie zat goed in elkaar, de deelnemers waren geweldig, de lezingen waren goed, de sfeer was goed, de omgeving was goed… dus wat kan je er meer over zeggen? Ik heb vanaf de onconferentie al het nodige geblogd en de video’s die ik daar heb opgenomen – met allerlei technische hindernissen op de koop toe – staan hier. Hierboven zie je een groepsfoto van alle deelnemers aan SpaceUp Europe, ik dacht een stuk of honderd mensen, gemaakt door Camilla SDO, eh… de mascotte van NASA’s Solar Dynamics Observatory. 😀

Share

Speak Your Mind

*