19 juni 2024

ISS-expeditie 33A vandaag gearriveerd in het ruimtestation

Credit foto: Holland Space Center.

Vandaag is een verse lading astronauten afgeleverd bij het internationale ruimtestation ISS, een trio dat je hierboven er vrolijk op los ziet zweven. De astronauten vormen ISS-expeditie 33A, ter aanvulling op de bestaande expeditie 33 en de A staat voor:

  • Artieste Daniela de Paulis (Italië), op de foto midden
  • Astroblogger Jan Brandt (Nederland), op de foto rechts
  • Astroblogger Arie Nouwen (Nederland), op de foto links

Eh… wacht eens even – hoor ik menig lezer al hardop denken – ik heb helemaal niets gelezen van een nieuwe expeditie? En zeker niet met twee van die bolknakkers uit Nederland, die daar zo eventjes één twee drie ongemerkt André Kuipers gaan vervangen als Neerlandsch Trotsch. Ha, goed opgemerkt. ’t Is allemaal gephotoshopt. 😀 Op de SpaceUp Europe bijeenkomst twee weken geleden was er een stand van Holland Space Center en daar heeft Ronald Taams ons drietjes – Daniela, Jan en ik – vereeuwigd met speciale apparatuur en software. En zoals je zojuist in de Astrotweets kon lezen gaat hij dat morgen weer doen, bij de Albert Heijn in Mijdrecht. Nou je ziet het, zeker de moeite waard!  Credit foto: Holland Space Center.

Share

Comments

  1. Jan the astroman zegt

    Zucht…….Houston….We have a problem………because If I am apparently floating happily about in the ISS, why then it also seems to be “PISSING WITH BLEEDIN RAIN in…ah….my space” when I look outside my window?????…….Typical case of a “split personality” perhaps????

  2. Ha, ha, ha. Echt leuk.

Speak Your Mind

*