25 mei 2024

Ontmoet dit weekend ook een pop-up wetenschapper

Credit: Popup-wetenschappers

Ja ja mensen, d’r lopen in Nederland pop-up wetenschappers rond, wist je nog niet hé? En in het Weekend van de Wetenschap op 6 en 7 oktober – yep, dit weekend – kom je die pop-up wetenschappers in wetenschapsmusea en science centra in Nederland tegen, vol goede verhalen! Pop-up wetenschappers waaronder André Kuipers, Ferjan Ormeling, Ionica Smeets, Bas Haring, Anne Schulp en Renate de Groot duiken op om antwoord te geven op al je vragen! Kijk voor een pop-up wetenschapper in de buurt in het programma. Jong en oud kunnen zich dit weekend laten verrassen door de wondere wereld van de wetenschap. De pop-up sessies zijn helemaal gratis! Je betaalt alleen entree voor het museum. Meer info over het evenement. Zaterdag bijvoorbeeld zal Maarten Kleinhans, onderzoeker van rivieren en delta’s, het vanaf 14.00 uur in het Universiteitsmuseum in Utrecht hebben over water op Mars. En een dag later duikt Prof. dr. Peter D.Barthel in de Space Expo in Noordwijk op met een interactieve lezing over de maan. Afijn, allemaal een kijkje nemen op de site van de pop-up wetenschappers en hopen dat je er komend weekend eentje in het wild aantreft.

Share

Speak Your Mind

*