15 december 2018

M45…ofwel astrofotografie als nieuwe olympische sport!

opname M45 uit eigen keuken plus zoekkaartje

Zeer geachte Astobloglezers en lezeressen, laten we het toch vooral

Reacties

  1. Dus je lag bijna met je eend in de sloot? Da’s toch de ultieme parkeerplaats van een eend, lijkt mij? 🙂 Prachtige foto hoor, Jan! Ik doe het je niet na. Eh… één vraagje: klopt het dat op jouw foto Atlas en Pleione ontbreken? Die zouden toch helemaal links moeten staan?

  2. Remco H zegt:

    Prachtige foto! Handig ook dat begeleidend plaatje erbij.

  3. Wat ontberingen weer voor één plaatje. Maar goed gedaan!

  4. Dank…dank…dank….enne…yep, Atlas en Pleione staan inderdaad net niet (links) op mijn plaatje en het was niet één van mijn beider Eendjes die bijna “krooswaarts” gingen doch “slechts” (??) de Citroën Berlingo van mijn zeer geachte wederhelft…..OK, wellicht iets minder erg, maar toch…..een half jaar “slapen op de bank” omdat ik de “kar van mijn ega heb gecrashed” is ook een niet al te appeteitelijk vooruitzicht..ha..ha..!!

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.