1 december 2023

Even nog een paar SpaceUp FollowUps

Zaterdag en zondag 22/23 september j.l. werd de allereerste SpaceUp Onconferentie in Europa gehouden, in de Cosmodrome in Genk, België. Een paar nagekomen berichten over dat geweldige weekend op een rijtje:

  • Over Paoli Nespoli gesproken: had ik deze foto al laten zien? Yep, Daniela de Paulis, Jan Brandt en ik, gebroederlijk eh… ook gezusterlijk naast Paoli Nespoli. Druk baasje die Nespoli, een week later zat ‘ie alweer eh… gebroederlijk naast Buzz Aldrin tijdens een persconferentie in Napels.  
  • Ook zin gekregen in het bijwonen van zo’n SpaceUp – en daar als je dat wilt je eigen presentatie geven over een onderwerp dat met ruimtevaart of sterrenkunde te maken heeft? Dan krijg je binnenkort weer een kans, want op 27 oktober a.s. wordt er een SpaceUp gehouden in Stuttgart in Duitsland.
Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: