4 oktober 2023

De grote Mars One Poll

Credit: Mars One/Bryan Versteeg

Afgelopen dinsdag publiceerde ik m’n blog over het door Nederlanders geïnitieerde Mars One project, dat er naar streeft om al in 2023 een viertal astronauten op Mars te plaatsen, die daar zullen blijven en nooit meer terug naar aarde zullen keren. Ik ben zelf geen voorstander van dat plan, zoals uit die blog blijkt. Het riep nogal wat discussie op, zowel op de Astroblogs zelf als op NUjij/wetenschap – alwaar een verwijzing naar de blog verscheen – zowel van voor- als van tegenstanders van het plan. Een goed moment denk ik om eens even het instrument van de Poll tevoorschijn te halen en te kijken hoe men tegen Mars One aankijkt. In heb daarin één simpele vraag gesteld en meerdere antwoorden, waarbij ik zo goed mogelijk heb geprobeerd allerlei varianten op te nemen. De poll blijft een weekje staan, straks ook via de zijbalk, dus meestemmen kan tot donderdag 25 oktober om 21.00 uur.

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: