10 juli 2020

Nog precies twee maanden aftellen tot het einde der tijden? Dacht ‘t niet

Het is vandaag 21 oktober 2012, nog precies twee maanden verwijderd van de zowat magische datum van 21 december 2012, de dag dat volgens de voorspelling van de Maya’s de aarde zal vergaan. Betekent dat nog twee maanden om je koffers in te pakken, een schuilkelder onder je huis te graven, een laatste dure cruise te gaan maken of nog

Comments

  1. nieuwsbreker alex zegt

    Wou jij wedden dat de eindtijd er aan komt maat, de naam is nieuwsbreker en ik heb Niburu op regerings camera http://nieuwsbreker.wordpress.com/2012/10/03/2-oktober-2012-we-hebben-weer-een-niburu-tape/

  2. FOUT! de aarde vergaat wel, mensen jullie hebben niks meer aan alle euro’s, stort ze asap op mijn rekening

%d bloggers liken dit: