26 februari 2024

Beleef opnieuw de landing van de Apollo 11 op de maan

Op 20 juli 1969 landde de Eagle maanlander van de Apollo 11 met Neil Armstrong en Buzz Aldrin aan boord in de Mare Tranquilitatis op de maan. Het softwarebedrijf Thamtech heeft de historische afdaling naar het maanoppervlak op een schitterende manier in beeld gebracht. Klik op de afbeelding hieronder en beleef opnieuw de zenuwslopende landing van de Apollo 11 op de maan – de beelden, de gesprekken met Armstrong en Aldrin, de gesprekken van de vluchtleiding in Houston, de hartslag van Armstrong, etc…! Klik op de afbeelding hieronder en kijk, luister en geniet!

Op deze foto zijn de West krater, de Kleine West krater en de landingsplek van de Eagle te zien. Credit: NASA

Bron: Coalition for Space Exploration.

Share

Comments

  1. Jan Brandt zegt

    Hmmmm Arie jongen…..je hebt…eh… “concurrentie uit eigen gelederen” (ha..ha..) want ik heb dit wonderschone filmpje net aanschouwd op “Vreesboek” middels een “tip” van Daniela!! Nou ja…..het maakt niet uit waar en hoe je dit filmpje onder ogen krijgt, als je het maar onder ogen krijgt!!

  2. Wááát, heeft Daniela dit filmpje ook al op Facebook gezet? Muiterij op de Bounty eh…. Astroblogs. Maar snel eens een functioneringsgesprek gaan houden met Daniela. 😀

Speak Your Mind

*