4 december 2023

Allemaal even op m’n dochter stemmen om haar in de ruimte te krijgen

Vorige week schreef ik een blog over het experiment dat studenten van de universiteit van Cambridge in december dit jaar met de STRaND-1 Smartphone Nanosatelliet gaan uitvoeren, namelijk om te kijken of het echt zo is dat je in de ruimte geen geluid kunt horen. In het kader van dit alles hebben ze een wedstrijd in het leven geroepen waarbij iedereen een filmpje in kan zenden met geluid, liefst zo hard mogelijk geschreeuw. Nou wil het toeval dat ik afgelopen zaterdag een stel schreeuwlelijkerds eh…. jongelui over de vloer had in het kader van een feestje dat Rosemarijn voor haar 17e verjaardag bij ons thuis gaf. En zoals Johan Cruyff het ooit al eens kernachtig formuleerde: ‘ieder nadeel heb z’n voordeel’ en dus riep ik wat van die vrienden bijeen om eens lekker te gaan schreeuwen voor de camera. En dat leverde deze inzending op:

Nou mensen, jullie begrijpen het natuurlijk wel: allemaal stemmen op dit filmpje van Rosemarijn en haar kornuiten en wel voor 5 november om 23.59 uur GMT! De tien filmpjes met de meeste stemmen gaan mee de ruimte in om daarboven te worden afgespeeld. Help mee Rosemarijn de ruimte in te krijgen!

Share

Comments

  1. Jan Brandt zegt

    zo…natuurlijk heb ik voor Roos gestemd….enne….als ik nou ook nog stiekem mee de ruimte in mag als verstekeling…….

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: