1 december 2023

Onze felicitaties voor onze correspondent in het Witte Huis

Credit: White House Flickr account/Wikipedia

Wij willen bij deze onze hartelijke felicitaties uitbrengen voor de man die:

Nou Obama, succes de komende vier jaar en mag de wetenschap een nog prominentere plek innemen in je beleid. Wij hebben hem een poosje terug al eens gevraagd om de eervolle functie te vervullen van correspondent in het Witte Huis en ons vanaf die bijzondere plek Astroblogs toe te sturen. Hij heeft helaas pindakaas nog nooit gereageerd op dit verzoek – goh, hoe komt dat toch? – maar desalniettemin beschouwen wij ‘m gewoon als ‘onze man’ in het Witte Huis. Misschien dat hij komende vier jaar wel tijd heeft een blogje te schrijven.

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: