2 oktober 2023

Russische premier: “Aliens in Rusland”

Russische humor of een bewuste slip-off-the-tongue? Credit: Via Sky News TV

De Russische premier Dmitri Medvedev heeft enkele zeer opmerkelijke uitspraken gedaan na afloop van een tv-interview. Deze uitspraken zouden hem duur kunnen komen te staan, aangezien de premier de openbaringen “off the record” deed, zonder in de gaten te hebben dat de microfoons nog aanstonden. Naast een sneer naar president Poetin (“hij komt altijd te laat“) en felle kritiek op de Russische politie, deed Medvedev ook een boekje open over aliens.Hij zei het volgende:“Ik vertel het jullie voor de eerste en laatste keer. Samen met de koffer met nucleaire codes krijgt de president van dit land een speciale map. Deze map bevat ultrageheime informatie over de buitenaardse wezens die onze planeet bezochten. Daarbij krijg je ook een rapport van de absoluut geheime speciale eenheden die de controle uitoefenen over de buitenaardse wezens in ons land.”Nou, dit zijn zeer opmerkelijke uitspraken. Alternatieve media-sites spreken al van een “grote stap richting volledige Disclosure”. Toch is het de vraag of Medvedev wel serieus was. Hoe voegde er namelijk nog het volgende aan toe:“Meer gedetailleerde informatie over dit onderwerp is te vinden in de bekende film ‘Men in Black’. Er zijn verschillende films van. Ik zal niet vertellen hoeveel buitenaardse wezens onder ons zijn want dat zou paniek kunnen veroorzaken.”Tsja, deze “toevoeging” doet helaas vermoeden dat Medvedev een geintje uithaalt met de reporters. Bekijk het bewuste moment hier:

Share

Comments

  1. Avatar foto Olaf van Kooten zegt

    Arie, plak jij het filmpje even onder het artikel?

  2. 🙂

  3. Toch wel een grapjas die Dmitri, of had ie last van de wodka?

  4. Misschien is die Medvedev zelf wel een alien. Of Poetin, wie zal ’t zeggen. 🙂

  5. Medvedev bedoelde niet de Hollywood film, hij bedoelde de Russische documentaire! En niet om het even, de hele aardbol is alien, dus als of wanneer er contact openbaart wordt, sta dan niet raar te kijken. Alien of aardling, doet er niet toe. Motivatie en handelen moet op veroordeelt worden. Onze religies hebben dezelfde oorsprong, zodra wij dat kunnen nastreven, kunnen wij de alien ” drempel ” over.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: