13 juni 2024

Het is zover: 21 december! We gaan eraan!

doemsdag_2012

Jawel, het is zover: 21 december, de laatste dag op deze wereld! Gelukkig leven we allemaal nog, dus dat is weer een meevaller! Maar goed, de dag is nog niet voorbij, dus wie weet. Ik zou de schuilkelder voorlopig nog achter de hand houden…

formcartoon_9204_4a93fa88172fcb5322620e45868bf82ee78f2078

Credit: Fokke & Sukke / NRC

Share

Comments

 1. Ik mag toch hopen dat al die doemsdag-denkers, zoals de Belg Patrick Geryl, morgen openlijk spijt zullen betuigen en zullen verklaren dat ze dit soort onzin nooit meer zullen uitkramen. Ik ben bang dat ze daar echter te scheiterig voor zullen zijn en dat ze vast met allerlei excuses zullen aankomen.

 2. Mensen zoals Patrick Geryl beweren nu dat 21 december nog maar het begin was… zo blijven ze natuurlijk bezig

 3. Ja zoiets, dat viel te verwachten. Stelletje beroepspessimisten.

 4. In het thuisland van de Maya’s begon 21 december toch al om (onze) 7:00 uur?

 5. Olaf van Kooten zegt

  Je hebt gelijk, ik ben altijd in de war met die tijdzone’s 😉

 6. Daisy Duke zegt

  Ik kan er opzich wel om lachen, ik geloof een hoop gekke dingen, maar dat de wereld vergaat dat is me net teveel van het goede/slechte?!
  En het is niet om te spotten maar ik hoor ook vele met grapjes van “wanneer gaan we nou?” daar lach ik me alle kleuren van de regenboog om hahaha
  Het is triestiger voor de mensen die het wel écht geloven en bang zijn, je maakt mensen voor janlul bang, ik vindt dat echt zielig overigens
  Je zal maar hele dag je bed in blijven omdat je als de dood bent om dus… ja…elk moment je dood in de ogen te kijken.
  Het is veel erger dan de mensen die nu lijden aan ziektes en doodgaan, dat moet serieus genomen worden, niet dat vandaag of wanneer dan ook de wereld zou moeten vergaan..

 7. there are some really hilariously funny things about this maya apocalypse. This site:

  http://www.2012-is-over.com

  sells “Survivor” T-Shirts for all Doomsday survivors 🙂

 8. ja pfffft wat was het een gaos hier over vreselijk belachelijk ,dat moest niet mogen dat mensen of in ieder geval de doemdenkers dit mochten open baren zoveel mensen die in angst zaten en nog ,hoop dat dit nooit meer toe gelaten word op internet

 9. ik vind het grote onzin, ik geloof niet in dat soort dingen. Maar helaas zijn er mensen die er wel in geloven, en ik vind dat heel zielig want die denken dan echt dat de wereld vergaat. toch?

 10. het is wel zielig voor de mensen die erin geloofden, maar de doemdenkers die waren er wel overtuigt van. dat het echt zou zou gebeuren dus je kunt hun lekker laten. maar wij weten dat het nep is tenminste dat denk ik? ik hoop dat ze het niet meer online zetten

Speak Your Mind

*