23 april 2024

Namens het Astroblogs-team iedereen de beste wensen!

Wat is er nou beter om iedereen namens het team van auteurs van de Astroblogs de beste wensen te geven met de allerdiepste blik die ooit op het heelal is geworpen, de Hubble Extreme Deep Field? Maar liefst 2000 opnames gemaakt met de Hubble ruimtetelescoop, 23 dagen (!) lang belicht van een piepklein stukje hemel in het sterrenbeeld Oven (Fornax) ten zuidwesten van Orion. Foto in hoge resolutie downloaden (en zonder kerstgroet)? Dat kan hier.

feestdagen

Credit: NASA, ESA, G. Illingworth, D. Magee, and P. Oesch (University of California, Santa Cruz), R. Bouwens (Leiden University), and the HUDF09 Team

OK en nou mag het gaan sneeuwen.

Share

Comments

  1. En ook een fijn Kerstfeest en een gelukkig 2013 gewenst van een astroblog lezer uit oostenrijk.

  2. En ook het astroblogs teams een fijn Kerstfeest en een gelukkig 2013 gewenst van een astroblog lezer uit oostenrijk.

  3. Constantin de Vries zegt

    Beste wensen allemaal, heel veel succes in het komende jaar. Afgelopen jaar heb ik dagelijks genoten van alle blogs dus dat belooft wat voor 2013!

  4. Dank je, Adrianus, hetzelfde voor jou en de rest van de Astroblogs-redactie. Veel mooie en interessante blogs toegewenst in 2013.

  5. Robert Kuipers zegt

    Ook ik wens jullie heel veel geluk en wijsheid in 2013! Bedankt voor het leesplezier waar ik elke dag van geniet, en veel succes in de komende jaren.

Speak Your Mind

*