25 februari 2024

Voor alle lezers van de Astroblogs

Share

Comments

 1. Tesselaar zegt

  Insgelijks en dank voor alle interessante artikelen

 2. Beste A, de beste wensen en een goede gezondheid.

  De hoeveelheid nieuwe feiten is de laatste tijd niet meer bij te houden.

 3. berend willem hietbrink zegt

  Ergens jaren 90 lange zomer; voor ons de warmste zomer ooit … Dat we maanden snachts niet sliepen… Lag ik met Julian uit Plovdiv in een korenveld aan de oude Romeinse weg Tricht/ Tongeren kijkend naar de sterren…
  Plots een der sterren kwam tot op zwelling grooter en grooter te midden Van alle andere sterren en doofde tot bijna onzichtbaar wederom tot normaal.
  Zal het enkele minuten hebben geduurd en riep… Julian toe… Zag je dat !!! En hij knikte heftig Van ja. Ster uitbarsting om nooit meer te vergeten. Bijzonder Moment een voor recht mögen te beleven. Thans 20 jaren later lees ik het vertelsel Over de dubbel ster Mira en komt het in mij op dat het dit wonderlijk gebeuren… Wel eens geweest zou kunnen zijn… Alhoewel al dat miljarden gefonkel miljarden Van niets weten.
  Ademloos… Klein voelde ik mij.

Speak Your Mind

*