3 juli 2020

Te koop of te huur: compleet lanceerplatform van de NASA

Apollo 2 bij lanceerplatform 39A

Apollo 2 bij lanceerplatform 39A

Mocht je nog belangstelling hebben om je eigen raketten in de nabije toekomst te gaan lanceren, dan is dit het moment daarvoor! De NASA heeft namelijk besloten om een groot deel van z’n faciliteiten bij Kennedy Space Center (KSC) in Florida te koop of te huur aan te bieden. Daartoe behoren ondere andere het lanceerplatform 39A en ruimte in het gigantische

Comments

 1. Ik heb al een platform, Nic

 2. Zo zo, en wanneer gaat de lancering plaatsvinden?

 3. Jan the astroman zegt

  hmmmm…is het VAB ook te huur als kluphonk voor ons sterrenkluppie??
  Trouwens…als ze ook het VAB in de verhuur gaan doen….waar gaat de NASA dan die spacelaunch kroket..eh…raket in elkaar sleutelen……in een partytent naast 39B????

 4. Eerlijk gezegd vindt ik het allemaal uiterst zeer triest dat dit de NASA de nek omdraaid…..echt betreurenswaardig. Laten we hopen dat er weer betere tijden aanbreken voor de NASA en ons allemaal en onze vleugels weer kunnen uitslaan en ons gezicht weer in het zenit kunnen richten….en op naar……

  En ach….dat rot geld toch ook.

  Dankzij de NASA hebben we prachtige ontmoetingen gekregen in het mooie maar gevaarlijk heelal en ik ben er trots op.

 5. Jan the astroman zegt

  Yep….net die documentaire over Niel Armstrong gezien…toen de NASA nog groot was en grootsen dinge mocht doen waarvoor je als “klein pestventje” van je ouder lekker laat op mocht blijven met je neus tegen de TV geplakt vanwege “al die prachtige ontmoetingen in ons mooie maar gevaarlijke heelal”…….maarre….dat lijkt op dit moment inderdaad verder weg dan ooit…………..Nou ja, blijven hopen dat het allemaal “toch nog goed” komt..en zo

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: