25 maart 2019

Doe mee aan het Space Expo Vakantiekamp!

Deelnemers aan het Space Expo Kamp

Deelnemers aan het Space Expo Kamp

Wil je trainen als een astronaut, alles leren over ruimtevaart en wetenschap en een superleuke vakantie beleven met leeftijdsgenoten? Kom dan naar het Space Expo kamp en voel je 5 dagen lang astronaut! Na het overweldigende succes van het allereerste Space kamp in Nederland wordt ook dit jaar een superleuk vakantiekamp georganiseerd tijdens de meivakantie. Van 1 tot 5 mei kunnen nieuwsgierige jongens en meisjes van 8 tot 13 jaar een week lang zelf ervaren hoe het is om astronaut te zijn. Wat ga je allemaal doen? Je krijgt allereerst een unieke ervaring in Noordwijk aan Zee. Je verblijft in het StayOkay-hostel, dichtbij het technische onderzoekscentrum (ESTEC) van de Europese ruimtevaartorganisatie ESA. Ook breng je een bezoek aan het offici

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.