30 mei 2024

Winterpret: de bouw van een 20 cm F5 Newton telescoop, deel 1

enkele losse onderdelen voor de 20 cm Newton

enkele losse onderdelen voor de 20 cm Newton

Tja…….Niet omdat ik nu telescopen tekort kom, heb er tenslotte al twee “rondslingeren” en dan heb ik het nog geen eens over een x-aantal verrekijkers in diverse soorten en maten die ik in de loop der jaren bij elkaar gesprokkeld heb……. yep, je moet maar Optiekverslaafde zijn……nope…….edoch omdat de winternachten van de afgelopen weken welliswaar koud zijn maarre… helder..hou maar…voorts omdat “sterrenvriendje Wim” opeens op de proppen kwam met nog wat, bij hem

Share
Over Jan Brandt

Comments

  1. Dus als ik het goed begrijp heb je om die buis perfect rond te krijgen daar met je volle gewicht bovenop gestaan? Tsja, aparte manier. 🙂

  2. het betere dhz-werk

Speak Your Mind

*