11 december 2018

Bijzondere Sterrenstelsels deel 2: Centaurus A

Centaurus A dust and radio Centaurus A in zichtbaar licht

Reacties

  1. Olaf van Kooten Olaf van Kooten zegt:

    Misschien een merkwaardige plaats voor deze opmerking, maar ik weet niet waar ik ‘m anders moet plaatsen 😛 – zoals sommige van jullie weten schrijf ik af en toe ook stukjes voor Scientias. Vandaag is daar een artikel van me gepubliceerd over donkere materie. Nieuwsgierig? Artikel kun je hier lezen: http://www.scientias.nl/bestaat-donkere-materie-uit-gravitinos/79599

  2. Jan Heuser zegt:

    Olaf,

    Ik heb je stukje gelezen. Alhoewel ik niet thuis ben in deze hogere natuurkeunde, vond ik het zeer interessant en begrijpelijk uitgelegd..

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.