19 februari 2020

ESA test 3D-printen voor bouw maanbasis

Concept van een met een 3D-printer gebouwde maanbasis

Concept van een met een 3D-printer gebouwde maanbasis

Het bouwen van een toekomstige ruimtebasis op de maan is een logistiek lastige klus. Want hoe krijg je nou bouwmaterialen als beton en steen de ruimte in? 3D-printers zouden misschien wel eens de oplossing kunnen gaan bieden. Samen met industri

Comments

  1. Wanneer heet iets eigenlijk nog een 3D printer? als iets in lagen wordt gemaakt door een robot arm?
    Dan vrees ik dat tegenwoordig wel heel veel als 3D printen gezien kan worden, misschien is een andere term nodig die het 3D printen van kleinere objecten zoals lampenkappen, maquettes etc onderscheid van grotere objecten zoals gebouwen?

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: