19 april 2024

Deze UFO-video lijkt verdraaid echt, maar is wel 100% fake

We komen wel eens van die video’s over UFO’s tegen, waarvan je zegt ‘wowie, dat ziet er verdraaid echt uit’. Zoals de video genaamd ‘UFO Over Santa Clarita’, gemaakt door ene Aristomenis “Menithings” Tsirbas. Kijk eerst even naar deze korte, maar indrukwekkende video:

En wat blijkt vervolgens: de video is 100% fake. Aldus Tsirbas zelf, die op de website Wired verklaart dat de video van begin tot eind CGI (Computer Generated Imagery) is, dus op de computer gemaakte beelden. Niet alleen van de voorbij vliegende UFO, maar ook van het interieur in de auto en het landschap daarbuiten, inclusief de hoogspanningsmasten, de zon en de wolken. Dat het 100% nep is blijkt uit de volgende video, waarin Tsirbas laat zien dat de beelden CGI zijn.

Fascinerend, nietwaar? Tsirbas is werkzaam in de filmbranche en hij heeft meegewerkt aan de productie van films zoals Titanic en Hellboy en diverse afleveringen van Star Trek. Met de video UFO over Santa Clarita wil hij laten zien hoe goed en realistisch CGI-films kunnen zijn. Bron: Universe Today.

Share

Speak Your Mind

*